23 Nisan 2013 Salı

Call of Duty: Black Ops İndir (Full/Pc)


Call of Duty: Black Ops ile karşınızdayım.Bir seri haline gelen Call of duty dünyanın en çok oynanan arcade savaş fbs oyunları arasında zaten 2 3 oyun var bunların başını çeken de Call of duty serisidir.Her yılın kasım ayında yeni bir Call of duty ile karşıya karşıya kalıyoruz serinin 7. oyunu olarak karşımıza çıkan Call of Duty: Black Ops bizlere neler vaad ediyor inceleyelim görelim.
Ana karakterimizi Alex Mason bir odada tutuluyor ve yetkililer tarafından sorguya çekiliyor.Sorgu soru cevaplarına göre de biz mekanlara yolculuk yapıyor anılara ışınlanıyoruz.İlk maceramız Küba da eski ve kötü bir bar’da başlıyor.Sene 1961 yanımızda Reznov ve diğer arkadaşlarımız var.İçkileri yudumlarken bir yandan da yapacağımız operasyonu tartışıyoruz.

Birden barı askerler basıyor  ve taşkınlık çıkarıyorlar.Küba askerleri Woods’a dalaşarak kendilerinin sonunu yapacağımız operasyonunda başlangıcını belirliyorlar.Görevimiz ülkesinde 49 yıl hükümdarlık gösteren ABD karşıtı duruşu ile tanınan Fidel Castro’yu öldürmek bunda başarılı olur muyuz o bilinmez ama oyunun mekan ve zaman değiştirerek oynanılması çok güzel bir ayrıntı olmuş.Call of Duty: Black Ops’da bakmışsın Vietnam’ın balta girmemiş ormanlarında bakmışsın Rusya’nın buz gibi topraklarında mücadele veriyoruz.
Alex Mason’un sorgulayıcı kişilere verdiği cevaplar doğrultusunda maceralara atılıyoruz.Çatıdan çatıya atlarken diğer bir bölümde uçakta ABD başkanını suikastten korurken bulabilirsiniz.Büyük çatışmalar içindeyken tabi ki yalnız kalacak değiliz sürekli tank,bombardıman,helikopter gibi ateş güçleri tarafından desteklenip düşmana karşı üstünlük sağlayabiliyoruz. Call of Duty: Black Ops her zaman grafik kalitesi ile karşımızda zengin efektlerin yanında etklileyici bir atmosfer bizleri bekliyor.Patlamalar,ortalığı kaplayan toz bulutu,uçaklar,silahlar aksiyon dolu atmosferi yansıtmayı başarıyor.
Call of Duty: Black Ops bize karakter ve çevre modellemeleri ile  üst seviye bir görsellik sunuyor.Her zamanki Call of duty klasiği olan slow motion’da unutulmamış oyuna eklenmiş slow motion özelliğinin yanı sıra yeni animasyonlarda eklenmiş bunlar; ölüm animasyonları,saldırı animasyonları olarak oyunda karşımıza çıkıyor.
Ses konusunda da değerlendirmemizi yapalım.Call of Duty: Black Ops karakter seslendirmeleri, arkadan verilen aksiyon ortam müziği,mermilerin çıkarttığı sesler ve büyük patlamalar  ile bu konuda da bizden övgüyü hak ediyor.Oynanabilirlik harikulade çeşitli araçların kontrolünü ele alabiyoruz.Arabadan,uçağa,helikopterden,hovercraft’a kadar  silah çeşitliliği de cabası özel rambo bıçağımızdan,rpgye,makinalı tüfeklerden,ısı güdümlü füzelere kadar bir çok silahı kullanabiliyoruz.
Haraket kabiliyeti de  gerçek yaşamdan en iyi şekilde oyuna aktarılmış ,hemen her koşulda gösterdiği üst düzey haraketleri ile delta force veya navy seal timinden birini kontrol ettiğimizi anlayabiliyoruz.Aksiyonun ve oynanabilirliğin yanında çeşitliliğin üst düzey olduğu bu maceralı savaş oyununun denemediyseniz yuh derim hala oynamadınız mı ? arkadaş.Şakası bir yana süper bir yapım ile karşı karşıyayız  oynayın oynattırın iyi eğlenceler dilerim.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: Intel Core 2 Duo GT 8600 / AMD Phenom X3 8750
RAM: 2 GB
Ekran Kartı:  Nvidia Geforce 8600  / ATI Radeon X 1950
Boş Harddisk Alanı: 8 GB
Not: Crack İçindedir.