20 Nisan 2013 Cumartesi

Test Drive Unlimited İndir (Full/Pc)


Test Drive Unlimited 2007 yılında Eden games tarafından beğenimize sunuldu.Oynadığım kadarıyla size bir küçük inceleme sunayım.Artık need for speed’in karşısına azılı bir rakip çıkmalıydı sonunda da çıktı onun adı Test Drive Unlimited.Oyunumuz havalimanında başlıyor 5 6 yolcu sırada bekliyor bunlar  yarışmacılar yani seçebileceğimiz oyun içinde kullanabileceğimiz oyuncularmış.Aralarından birini seçip Hawai’ye uçuyoruz.


Havalimanından çıkınca ev almaya gitmek için 48 saatlik bir araba kiralıyoruz.Birikmiş paramız var ama bunun çoğuyla bir ev satın alıyoruz geriye 40.000$ dolar kalıyor bunla da bir araba alıp yarışlara giriyoruz. Oynanabilirlik sadece yarışlar ile kısıtlanmamış partilere katılabiliyor,bazı kişileri istediği yere götürebiliyor ,güzel arabaları hasar vermeden teslim etmeye çalışıyor,çeşitli arabaları 2 dakikalığına test edebiliyoruz.
Bazı yarışlar gerçek saatle 30 dakika veya 45 dakika sürebiliyor böyle uzun yarışlarda var.TDU grafiksel olarak iyi bir çizgi yakalamış fakat ses konusunda çok kötü ben hiç beğenmedim onlar nasıl motor sesleridir anlamadım bu oyunu pc yerine ps3’te oynuyacaksın ordaki sesler daha gerçekci .
Grafiklerden biraz bahsedelim araba modellemeleri  çok gerçekci,ada manzaraları ve adanın yansıtılması güzel olmuş ne kadar trafikteki arabalar dandik olsa da yanlarında 200 ile geçince bunun bir önemi kalmıyor.Oyunda 90 adet lisanslı araba var ama dünyaca ünlü porshe ve bmw arabaları oyunda bulunmuyor.Oynamanız gereken araba yarışlarından biri uzun oynanabilirlikle sizleri büyüleyecektir.İyi eğlenceler.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: Intel Pentium 4 2.4 GHz / AMD Athlon Athlon 2800+
RAM: 512 MB
Ekran Kartı:  Nvidia 6600 GT / ATI Radeon 9800
Boş Harddisk Alanı: 8 GB
Not: Crack İçindedir.
Şifre:fulloyunindir.gen.tr