23 Nisan 2013 Salı

Max Payne 3 Tek Link İndir (Full/Pc)


0Max Payne  3 ile yeniden karşınızdayım.Klasik hale gelen Max Payne 8 yılın ardından güzel bir oyunla bizlere merhaba diyor merhaba demekle kalmıyor aksiyonu ve macerayı tam dozunda yaşattırıyor.Max payne ve Max payne 2: The Fall of Max Payne’in arkasındaki Remedy yok artık onun yerine başka bir dünya devi Rockstar Games var .

Oyunun el değiştirilmesiyle birlikte yapılan yorumlar oyunun tamamen çizgisinden çıkacağı doğrultusundaydı.Rockstar Games acı ve trajedi yüklü yaşamının yanı sıra deliliğiyle de bilinen Max Payne’i yaşatacaklarını söylemiştir,fakat bu ne kadar doğru ne kadar yanlış oynayınca göreceksiniz.Oyunda ilk baktığımızda karşımızdaki kişinin Max Payne olmadığını görüyoruz ama bunca zaman onu da yaşlandırmış kötürüm etmiştir J.Saçlarını kazıtıp bir karış sakal bırakmış kahramanımız Max.
Brazilya’nın San Paulo kentindeyiz kavurucu bir sıcaklık var Max bütün anılarını unutmak için kendini içkiye vermiş,içiyor da içiyor hayata küfrederek.Bence Max Payne yine aynı serinin 3. oyununda yapılan tek değişiklik günümüze uygun modernizasyonudur.Dönelim tekrardan esas konumuza New York’dan ayrılıp Sao Paulo’ya yerleşen Max burada zengin bir ailenin güvenlik işleriyle ilgilenmekte,teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırılar sonucu tehlike altına giren güvenliği geri sağlamak için harekete geçiyor.
Aksiyon dolu hikayemiz de böylece başlamış bulunuyor. Bir çok bölümde tek başımıza ilerliyoruz aksiyon hiçbir zaman düşmüyor arkadan duyulan müzik ise eski max payne tadı veriyor.Sinematik sahneler çok fazla dikkatlice izlemezseniz hikayeyi kaçırabilirsiniz.Silah sistemi çok iyi işliyor tabancalardan,pompalı tüfeğe,rpglerden,taramalı tüfeğe kadar bir çok çeşit silahı kullanabiliyor bir elimizde tabanca bir elimizde taramalı hareket edebiliyoruz.
Diğer oyunlara göre değişik silah taşıma sistemi olan Max Payne 3 her zaman olduğu gibi diğer oyunlarla arasında olan farkı gösteriyor.Karşımızdaki düşman bizi vurduysa duraksıyor ve Bullet time adı verilen max payne klasiği slow motion’a girip düşmanları alt edebiliyoruz.Size  bir ipucu vereyim örn: bir kişi sizi vurdu ve Bullet time moduna girdiniz bu sırada bir çok düşman size ateş edecektir diğer düşmanlara namluyu doğrultmak yerine sizi vuran kişiyi ilk olarak öldürmelisiniz yoksa siz ölüyorsunuz.
Max Payne 3 ‘de ‘bullet time’ modu yeni modernizasyonu ile karşımıza çıkmakta artistik hareketler ve mermi takip edici kameralar eşliğinde duvar kağıdı gibi enstantene görüntüler ortaya çıkartabiliyor.Yapay zeka gerçekten etkileyici kendine göre hareketler yapabiliyor,siperden çıktığınız anda  yüzlerce mermi ile delik deşik edebiliyor, etramızı akıllıca sarabiliyorlar.
Bizde akıllıca hareketler yapıp düşmanları öldürebiliyoruz örn: iki düşmanın arasına girip daha sonra bütün hızımızla çıkarak düşmanların birbirini vurmasını sağlayabiliyor,bombayı havada vurabiliyoruz.Max Payne 3’de aksiyon libidoları her zaman tavan yapıyor.Sonuç olarak aksiyon dolu bir oyun karşınızda harddiskinizde büyük bir yer açarak indirmeye başlayın.Yeni Max karşınızda blackbox sürümü ile iyi oyunlar dilerim.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo 2.4 GHz@AMD Athlon II X2 2.6 GHz
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:   NVIDIA 8600 GT veya ATI Radeon HD 3400
 Boş Harddisk Alanı: 15 GB (Blackbox Sürümü olduğu için)
Not: Crack Kendi yapıyor.