23 Nisan 2013 Salı

Freedom Fighters Tek Link İndir (Full/Rip)


Özgürlük savaşçıları denildiğinde sıradan bir senaryo aklınıza geliyor. Bir ülkenin diğer ülkelere göre daha fazla gelişmesi ve bu gücünü diğer ülkelere karşı kullanması, bu oyun da bunun üzerine kurulu fakat içeriği oldukça ilgi çekici. Siz basit bir musluk tamircisi olarak başladığınız oyunda Rusya’nın Amerika karşısında ki ezici gücünü kırmaya çalışan bir asker olarak devam ediyorsunuz.
oyunun başında pek bilinmediğinizden görevlere küçükten ve başkasının yanında başlıyorsunuz,ilerleyen görevlerde ise ünlü bir asker olduğunuzdan yanınıza verilen askerler ile göreve çıkıyorsunuz.Her görevin içinde iki yada üç tane küçük görev çıkıyor bunlar bir binayı ele geçirme,rehine kurtarma yada bir alanı yok etmek olabilir.Silah olarak çok fazla çeşitliliğe sahip değil ama bunu oyunda pek fark edemiyorsunuz,belli görevleri yaptıktan sonra yeni görev için sadece sal ile gidile bilen ilginç bir yere gidip yeni görevler hakkında bilgi aldığınız gizli bir üs var burada gereken ekipmanları da alıyorsunuz,görevleri geçtikçe yeni silahlar geliyor.
Bilmeniz gerek biz Amerika’nın bayrağını çekiyoruz binalara bu yaptığımız şey Ruslara karşı direnişin işaretidir. Hitman’ın yapımcıları bu oyunu yapmıştır birazda adamımız Hitman’a benziyor genelde görevleri tek başına yapıyor bazı görevlerde yanına adam alıyor bu adamlar ile saldır, koru, takip et türünde hareketleri belirleye biliyoruz. Görevi alıp yola çıktığımızda haritayı iyi kullanmalıyız yollar çok karışık yapılmış bu yolları kısalta biliyoruz kanalizasyonları kullanarak ama bazen de kayboluyoruz.Bir helikopter pistini yok etmek için bombaları tünellerden giderek alıp tekrar gizli bir şekilde yerleştirebiliyoruz tüneller bizim gizli bir şekilde dolaşmamızı sağlıyor.Oyunda vurulduğumuzda biz ölüyoruz fakat takım arkadaşlarımız sadece yaralanıyor onları yeniden oyuna dahil etmek bizim elimizde bulduğumuz sağlık çantaları ile canımızı yükselte biliyoruz,yaralı askerlerimizi de yeniden oyuna dahil ediyoruz.Görüntü ve ses yönünden iyi olan oyunda müzikler direnişimizle çok uyumlu bir şekilde yapılmış.Siz de bu oyunu oynarken bunları göreceksiniz.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: Pentium 3 733
RAM: 128 MB  (XP) / 128 MB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  32 MB VRAM
 Boş Harddisk Alanı: 650 MB