17 Nisan 2013 Çarşamba

Crysis 2 Tek Link İndir (Full/Pc)


Crysis 2 New York şehri ile geliyor.Daha 1 saat önce paylaştım Crysis Warhead’ı paylaşırken söylemiştim crysis 2′yi hemen ardından paylaşacağım diye.Kısa bir inceleme ile oyunu sizlere sunacağım şimdiden iyi eğlenceler dilerim.Crysis 2′de dağdan iniyoruz şehire hemde ne şehir crytek ekibi bizleri New York ile buluşturuyor.

Yıl 2023  en yakın serünevimizden 3 yıl uzağız.Görevimiz new york’ta kısılı kalmış Dr. Gould’u kurtarmak tam da New York semalarına girmişken düşman gemiler tarafından vuruluyoruz.Bir süre sonra kendimizi yarı baygın şekilde yerde yatarken buluyoruz gözlerimiz hafiften açılıyor nano suit kendini tekrardan başlatıyor ve New York’daki maceramıza start veriyoruz.New York’un harikulade görselliği ile gelen çatışma alanları çok geniş ne kadar serbest oynama olmasada.Grafik bazında değerlendirme yaparsak Kaplamalardan,patlama efektlerine,karakter çiziminden etkileşime kadar en ince ayrıntı bile düşünülmüş.
Bitmek bilmeyen çatışmalar,büyük patlamalar,yıkılan binalar,esrarengiz uzaylılar,ışıklandırma ve seslendirmeler yaşanılan atmosferin direkt olarak bize yansıtılmasını sağlamış.Oyun yine % 100 türkçe buda oynanabilirliği kat kat arttırıyor.Seslendirmeler çok kaliteli hele timimizdeki bir arkadaş Karadenizli ve karadeniz şivesi ile konuşuyor,ilk duyduğumda çok şaşırmıştım :) .Yenilene elbisemiz Nanosuit 2 hem daha güçlü hem de daha dayanıklı olarak karşımıza çıkıyor.İster görünmez olup av avcı oyunu oynayabilir istersenizde güç özelliğini açıp korkusuzca karşılarına dikilebilirsiniz.Crytek ekibi nano suiti geliştirme imkanıda sunmuş uzaylıları öldürdüğümüzde ortaya çıkan Nanokatalizör ile zırhımızı geliştirebiliyoruz.
Örn: Düşman yanımıza yaklaştığında yakınlık alarmını açarsak hemen bize haber veriyor.Havadan ezme ile birden yükseğe zıplayıp ani bir yumruk çıkarabiliyor,Gizlilik gelişimi ile daha fazla sürede görünmez kalabiliyoruz bunun gibi 4 5 tane daha özellik var hepsini de belirli bir katalizör seviyesi ile yapıyoruz. Silah çeşitliliğide üst düzeyde tabancadan tut taramalıya pompalı tüfekten roketatara, uzun namlulu silahlardan patlayıcılara kadar bir çok çeşitte silah bulunuyor.Benim en sevdiğim ve en çok kullandığım özelliklerden biri de 50 kalibrelik makinalıyı yerinden sökerek hareket edebilmemiz silah niyetine kullanabilmemizdir.Normal silahla öldüremediğimiz uzaylıları 2 3 mermi ile öldürebiliyoruz ,oyunu oynarken çok yardımcı olmuştur kendisi.
Crysis 2 hem grafik olarak hem de ses olarak bizleri tatmin etmeyi başarıyor tabi ki bilgisayarları kaldırmayan arkadaşları da üzüyor. Oynanış dinamiklerinin yanında süper optimizasyonu ile karşımıza çıkan Crysis 2 oynamaya değer bir oyun olarak sizleri bekliyor.İyi Eğlenceler.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: @ Intel Core 2 Duo 2.0 Ghz @AMD Athlon 64 X2 2.0 Ghz 
RAM: 2 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  NVIDIA Geforce 8800 512 Mb veya ATI Radeon 3850 HD 512 Mb
 Boş Harddisk Alanı: 9 GB
Not: Crack İçindedir.