16 Nisan 2013 Salı

Crazy Taxi 3 İndir (Full/Pc)


Crazy Taxi 3 eskilerden olan bu oyun mario’dan sonra en iyi oyun oldu benim için zaten 2003 2004 senelerinde benim bilgisayarım yoktu amcamgile gittiğimizde oynuyorduk.Mario gibi çaplı bir oyundan sonra bu oyunu oynamış adeta fenomeni haline gelmiştim.Bugünde sizlere bu minik ama eğlenceli oyunu küçük bir inceleme ile birlikte sunacağım.Tam adı Crazy Taxi 3: High Roller olup Sega yapımcılarının ellerinden çıkan aksiyon yarış karışımı taxi driver serisinin son üyesi olarak karşımıza çıktı.

Crazy Taxi 3’de de görevimiz aynı daire içindeki insanları taxiye bindirmek ve istedikleri yere hızlıca zamanında bırakmak adındanda belli olduğu gibi.Bir sürü müşteri tipi var örn: birisi deli dolu çılgın biri iken diğeri dosdoğru gitmemizi şeritlerimizden dahi çıkmamamızı istiyor ve ona göre ödeme yapıyor. İkisi baaayan ikisi erkek dört adet seçebileceğimiz şoför var bunlar ;  Axel, B.D Joe, Gena ve Gus.Oyunun 3. Versiyonuyla birlikte getirilen yeni bir özellik de ’Crazy Jump’ yani her zaman zıplama yeteneği veriyor  taksimize.Zıplama özelliğinin yanı sıra nitro ve ani duruş özelliği de eklenmiş oyuna nitroda taksimiz 2 dakikalığına son ibreye vuruyor,ani duruş özelliği de müşterilerimizi bırakacağımız  yere geldiğimizde aniden basıp hızımız ne kadar süratlı olursa olsun durmamızı sağlıyor.
Crazy X modunda ise bizlere çeşitli görevler verilip zamanında yapmamız isteniyor.Bu moddaki görevleri geçerseniz yeni caddeler ve şehirler açılıyor. Müşterilerimizi götürürken zamanında hızlı ve haraketli bir şekilde götürmelisin.Para kazanmak için zıplamalı,diğer araçları sollamalı taksiyi düzgünce sürmelisiniz, zamanında götürmediğiniz veya kaza yaptığınız anda müşteriler kötü laflar söyleyerek taksiden iniyor J. Grafiklerden bahsedecek olursak teknolojik çizimler yerine çizgi film tarzı modellemelerin kullanıldığı bir oyun olmuş.Oynanabilirliğin,grafiğin ve ses yapılandırmasının güzel ve yerli yerinde olduğu bu yapımı sizlerinde denemesini isterim.İyi eğlenceler.
İşletim Sistemi: (Windows 98)/(Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
 İşlemci: @ 1.0 GHz ve üstü işlemci@AMD 1.0 GHz ve üstü işlemci
RAM: 512 MB  (XP) / 512 MB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  Nvidia GeForce 3/ATI Radeon 8500 128 Mb
 Boş Harddisk Alanı: 1 GB
Not: Crack İçindedir.