11 Mayıs 2013 Cumartesi

Sniper Ghost Warrior İndir (Full/Pc)


Sniper Ghost WarriorFull İndir
Sniper temalı oyunları şahsım adına söyleyeyim ‘çok severim’.Bugün sizlere keskin nişancılık üzerine kurulu bir oyunu Sniper :Ghost Warrior’u sunacağım.Call Of Duty ve Battlefield gibi aksiyon dolu çatışmalarının yanısıra sessizliğin ve gizliliğin 1 numaralı kural olduğu olduğu bir oyun ile karşı karşıayayız.

Oyunumuzun en başında atış talimleriyle ne kadar nişancı olduğumuzu saptamaya çalışıyoruz.Bu talimler sadece atış değil onun yanında gizlenme,tırmanma,yakın temas ve silah kullanma gibi görevleri üstleniyoruz.Acemiliği attıktan sonra gerçek görevlere geçiyoruz.
Göründüğünüzde hemen mermi yağmuru ile karşılaşıyorsun onun için gizli olmak önemli bazı görevlerde de Allah ne verdiyse makinalı tüfeğimizle ortalığı kan gölüne çeviriyoruz önemli olan ölmememiz oluyor.Bazı görevlerde ekip arkadaşlarımızla koordineli bir şekilde ilerliyoruz.
Hareket edebileceğimiz,gizlenebileceğimiz,uzun namlulu tüfeğimizle konumlanabileceğimiz birçok alan var.Yaşamı yada ölümü saniyeler içinde belirleyebiliyoruz.Call Of duty oyunundan da bildiğimiz kadarıyla shift tuşuyla nefesimizi tutarak isabetli atışlar yapabiliyoruz.
Vuruş hissini gayet iyi yaşatıyor oyun vuruş hissini detekleyen sinematik açılar da hazırlanmış bazen mermilerimiz yavaş yavaş düşmana ilerlerken,bazen de düşmanı kafasından vurursan takla bile atabiliyor.Grafikler genel olarak iyi kaplamalar,efektler,sinematik sahneler,karakter modellemeleri oldukça yerinde,ses kalitesi ve efekt doygunluğu görüntü kalitesi gibi gayet iyi ve gerçekci diyebilirim.
Sniper oyunlarını seviyorsanız yada her zaman ilginizi çeken bir konu olduysa şahsen benim olmuştur bu oyunu deneyin derim.Hiç sevmiyorsanız bile call of duty’i tekrar oynamak yerine bunu oynayın kısa bir süre sonra ikinci oyunu da platformlarda yerini alacaktır çıktığından bir kaç gün sonra o oyunu da sitemizde bulabilirsiniz.İyi eğlenceler.
İşletim Sistemi: (Windows XP SP2)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: Intel Core 2 Duo@2.4 GHz  AMD Athlon X2 64
RAM:  1,5 GB  (XP) / 2 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  Nvidia Geforce 6800 256 Mb/ Atı Radeon x1650
Boş Harddisk Alanı: 2 GB
Not: Crack İçindedir.