10 Mayıs 2013 Cuma

Dishonored İndir (Full/Pc)


Dishonored Full İndir
Dishonored ile karşınızdayım.Oyun daha yeni çıkmıştır amacımız en kısa şekilde en iyisini yapmaktır.Öncelikle oyuna bir bakış atalım.Ana konumuz şöyle Corvo adındaki kahramanımız eskiden İmparatoriçeninin korumalığını yapmış daha sonra imparatoriçenin suikastıyla suçlanıyor ve hapse atılıyor.

Hapisten kaçıp hem intikamımızı almalı hem de bu olayların arkasındaki kişileri bulmamız gereklidir.Açık dünya oynanabilirliği ile karşımıza çıkıyor Dishonored.Oyun içinde bulunan mekanlar arası geçiş veya serbestçe dolaşabileceğiz.Kaçak ve gizli işler yaptığımız içinde hedeflerimize sessizce ve hızlı bir şekilde yaklaşmalıyız bu oynanış tarzı ile farklı öldürme tarzları oyuna enjekte edilmiş.
Karakterimiz doğu sporlarını çok iyi bilen bıçak ve silahı çok iyi kullanan bir infazcı Corvo iyi bir kılıç ustası olması,tilki gibi yaptığı hareketler ve süper dövüş kabiliyetiyle karşımızda sadece bu özelliklerle yetinmeyen kahramanımız doğaüstü güçlerede  sahip bir savaşçı olarak zaman zaman karşımıza çıkacak.
Düşmanlarımız vebadan dolayı dönüşmüş,zamanın verdiği psikoloji ile pisleşmiş dünyada yaşayan insanlar.Canlıların içine girme özelliğini kullanarak düşmanlarımızdan kurtulabileceğiz.Bir sıçanı kullanarak girilmesi zor bir eve kanalizasyon borularını kullanıp girebileceğiz.
Oyunda yapay zeka üst seviye diyebiliriz öldürdüğümüz kişileri saklamasak gören insanlar tepki gösterip başımızı belaya sokabilir sokakta gezen bir sıçan hiçbirşey yapamazken sürü halindeyken üstümüze atılıp bizi öldürebiliyorlar.Değişik tarzda bir oyun olarak karşımıza çıkan Dishonored Corvo’nun doğaüstü güçleri,değişik oynanış tarzı,yapay zekasıyla apayrı bir oyun gibi görünüyor.İyi eğlenceler dilerim. Bir sorun ile karşılaşırsanız yorum olarak atabilirsiniz.
İşletim Sistemi: (Windows XP)/ (Vista SP2)/(Windows 7)
İşlemci: İntel Pentium Dual Core E6700 3.2 GHz @AMD Phenom II x2 510
RAM: 4 GB  (XP) / 4 GB (Vista/Win 7)
Ekran Kartı:  AMD Radeon HD 6670 1 GB  Serisi veya GeForce GTS 250 1 GB
 Boş Harddisk Alanı: 9 GB